Stall Speediablo AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva travrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stall Speediablo AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bjuv så är Stall Speediablo AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 1995-03-11 så skapades Stall Speediablo AB och verksamheten är har F-skattsedel Stall Speediablo AB har haft det sedan 1996-01-01.

Stall Speediablo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556510-7793 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bjuv.

Just nu är Stall Speediablo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stall Speediablo AB så går det att nå dem via telefon på 042-83100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stall Speediablo AB är Andersson, Jarl Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Leif Harald som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Revisor, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .