S Lindells Markarbeten AB

Skåne län

Information

S Lindells Markarbeten AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där S Lindells Markarbeten AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. S Lindells Markarbeten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket S Lindells Markarbeten AB har haft sedan 1998-01-01. S Lindells Markarbeten AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till S Lindells Markarbeten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trueds v. 2, 260 51, Ekeby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-76901.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är S Lindells Markarbeten AB Privat, ej börsnoterat.

S Lindells Markarbeten AB har idag 556559-2994 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för S Lindells Markarbeten AB

Bolaget skall utföra nyanläggningar och skötsel av grönytor, reparationer av anläggningsmaskiner och fordon samt försäljning av anläggningsmaskiner, fordon och trädgårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I S Lindells Markarbeten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindell, Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Lindell, Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Johan Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .