IndRet Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av pappers- och plastemballage och handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IndRet Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bjuv så är IndRet Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 1999-01-12 så skapades IndRet Holding AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556564-6998 är organisationsnummret för företaget som finns i Bjuv.

Just nu är IndRet Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med IndRet Holding AB så går det att nå dem via telefon på 0371-31747 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom IndRet Holding AB är Carlsson, Michael Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lassen, Bengt Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Warg, Lars Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.