Möbelgruppen i Alvesta AB

Skåne län

Information

Möbelgruppen i Alvesta AB är ett av många bolag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Möbelgruppen i Alvesta AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Möbelgruppen i Alvesta AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Möbelgruppen i Alvesta AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-02-12. Men sedan 1999-01-01 så har Möbelgruppen i Alvesta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Timotejv. 21, 294 37, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Möbelgruppen i Alvesta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8780601.

Bjuv arbetar för att bolag som Möbelgruppen i Alvesta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Möbelgruppen i Alvesta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och husgeråd samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Möbelgruppen i Alvesta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Möbelgruppen i Alvesta AB och det är följande personer, Persson, Bengt-Åke Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lars Yngve som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Arne Torsten Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Göran Åke Ingmar som är född 1961 och har titeln Revisor, Nilsson, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Möbelgruppen i Alvesta AB är 556564-7624.