Protista International AB

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Aktiebolag som heter Protista International AB. Det finns flera bolag som liknar Protista International AB i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Protista International AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-06-26 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-11-01 så har Protista International AB varit registrerat och sedan 2001-09-24 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Protista International AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Protista International AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvarng. 2, 267 34, Bjuv. Vi ni istället prata med Protista International AB så kan ni göra det på 042-82910.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bioteknikområdet och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jungvid, Hans Gustaf som är född 1941 och har titeln VD, Jungvid, Hans Gustaf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Jan Evert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Nilsson, Sven Erik Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Protista International AB har 556572-2898 som sitt organisationsnummer.