Findus R&D Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Findus R&D Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Findus R&D Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Findus R&D Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Findus R&D Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Findus R&D Aktiebolag ska trivas.

Findus R&D Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva undersökningar samt tekniska och vetenskapliga studier inom jordbruksnäringens område och beträffande alla slags livsmedelsprodukter och att i anslutning härtill ombesörja yrkesmässig hjälp och andra aktiviteter, ävensom att inom angivet verksamhetområde bedriva affärs- verksamhet indirekt genom ägadne i andra ekonomiska associationer samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Findus R&D Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Findus R&D Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Findus R&D Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-86000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Tell, Mats Daniel.

De som är på något sätt har med Findus R&D Aktiebolag är Tell, Mats Daniel som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Leadbeater, Stephen Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Cecilia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Findus R&D Aktiebolag har 556577-3776 som sitt organisationsnummer.