Jan Lundgren Transport AB

Skåne län

Information

Jan Lundgren Transport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Jan Lundgren Transport AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan Lundgren Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jan Lundgren Transport AB har haft sedan 2000-03-14. Jan Lundgren Transport AB har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jan Lundgren Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Månstensg. 1, 267 35, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-81319.

Bjuv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jan Lundgren Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Jan Lundgren Transport AB har idag 556577-8866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jan Lundgren Transport AB

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och transportförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jan Lundgren Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Jan Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Gunilla Irene som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, .