Graverts Trädgårdsanläggningar AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Graverts Trädgårdsanläggningar AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bjuv här finns det många olika Aktiebolag. Graverts Trädgårdsanläggningar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bjuv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Graverts Trädgårdsanläggningar AB är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556580-6758.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-78882 alternativt besöka eller skicka post till Graverts Trädgårdsanläggningar AB på följande adress Smedg. 4, 267 37, Bjuv.

Graverts Trädgårdsanläggningar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I Graverts Trädgårdsanläggningar AB så sitter följande personer i styrelsen: Gravert, Lars Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Gravert, Johannes Wilhelm som är född 1934 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva underhåll, skötsel och nyanläggning av trädgårdsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.