L & H Åberg Invest AB

Skåne län

Information

556581-8167 är organisationsnummer för bolaget L & H Åberg Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L & H Åberg Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som L & H Åberg Invest AB finns i.

L & H Åberg Invest AB har varit registrerat sedan 1999-12-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för L & H Åberg Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-17.

L & H Åberg Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L & H Åberg Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med L & H Åberg Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4954010 eller genom brev på följande adress:
VALLEBERGAVÄGEN 166, 260 51, Ekeby

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva kennelverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter, byggverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L & H Åberg Invest AB och det är Åberg, Lars Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Lena Kerstin Madeleine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bergman, Stig Inge Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,