Systemkompaniet Svenska AB

Skåne län

Information

Systemkompaniet Svenska AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Systemkompaniet Svenska AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Systemkompaniet Svenska AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Systemkompaniet Svenska AB har haft sedan 2003-04-10. Systemkompaniet Svenska AB har funnits sedan och 2003-04-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Systemkompaniet Svenska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Garnisonsg. 25 A, 254 66, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8919105.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Systemkompaniet Svenska AB Privat, ej börsnoterat.

Systemkompaniet Svenska AB har idag 556609-9650 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Systemkompaniet Svenska AB

Bolaget skall bedriva data- och IT-konsultation såsom rådgivning, planering, tillgänglighet, support, installation, felsökning samt utbildning. Tillverkning, försäljning, import och export av datorer, datortillbehör. Försäljning, import och export av programvaror inom data, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Systemkompaniet Svenska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vaszi, Nils Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Emil Joakim som är född 1969 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .