Billfiber AB

Skåne län

Information

Billfiber AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Billfiber AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Billfiber AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Billfiber AB har haft sedan 2001-11-19. Billfiber AB har funnits sedan och 2001-11-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Billfiber AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Glasg. 2, 260 50, Billesholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-325455.

Bjuv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Billfiber AB Privat, ej börsnoterat.

Billfiber AB har idag 556617-5260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Arvidsson, Folke Kristian -Bengtsson, Sven Anders är den som för stunden ansvarar för Billfiber AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av glasullsisolering, legotillverkning och packning inom skyddsmaterialområdet, konsultationer inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

I Billfiber AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Folke Kristian som är född 1943 och har titeln VD, Bengtsson, Sven Anders som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Folke Kristian som är född 1943 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .