J P Proces i Billesholm AB

Skåne län

Information

J P Proces i Billesholm AB är ett företag som finns i Bjuv. I J P Proces i Billesholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Paludan, Ken som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Paludan, Carina Annette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J P Proces i Billesholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå J P Proces i Billesholm AB på telefon 042-72460.

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultation avseende blandnings- och kvarnutrustning för främst livsmedels-, farmaceutisk och kemisk industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är J P Proces i Billesholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

J P Proces i Billesholm AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

J P Proces i Billesholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och J P Proces i Billesholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-09-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J P Proces i Billesholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

J P Proces i Billesholm AB har 556626-3256 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.