Agro Maskiner Nordväst AB

Skåne län

Information

556628-8824 är organisationsnummer för företaget Agro Maskiner Nordväst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Agro Maskiner Nordväst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Agro Maskiner Nordväst AB finns i.

Agro Maskiner Nordväst AB har varit registrerat sedan 2002-07-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Agro Maskiner Nordväst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-25.

Agro Maskiner Nordväst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Agro Maskiner Nordväst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Agro Maskiner Nordväst AB så kan ni göra det på telefon genom 042-64860 eller genom brev på följande adress:
Fiberg. 3, 260 50, Billesholm

Bolaget skall bedriva handel med maskiner samt transport- och personbilar. Företrädesvis inom lantbruksbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Agro Maskiner Nordväst AB och det är Lindgren, Kjell Ola Torbjörn som är född 1953 och har titeln VD, Lindgren, Kjell Ola Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Bo Göran Emil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Elin Johanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson, Paul Fredrik Andréas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Skog, Dick Emil Patrik som är född 1978 och har titeln SuppleantKjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,