Vegeåns Service AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Vegeåns Service AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bjuv här finns det många olika Aktiebolag. Vegeåns Service AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bjuv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Vegeåns Service AB är momsregistrerat sedan2003-02-06 och har organisationsnummer 556629-5381.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0431-418126.

Vegeåns Service AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-06.

I Vegeåns Service AB så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Lars-Göran Alfred som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , , Bresman, Stig Åke Lennart som är född 1940 och har titeln Suppleant . Ingesson, Bill Per-Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant . Mirosavic, Natasa Zlata Dana som är född 1986 och har titeln Suppleant . Nilsson, Ulf Krister som är född 1962 och har titeln Suppleant . Olsson, John Bertil som är född 1949 och har titeln Suppleant . Svensson, Nils Rolf Ingvar som är född 1947 och har titeln Suppleant . Tornerhjelm, Rudolf Gustav Carl som är född 1959 och har titeln Suppleant . Torounidis, Christos som är född 1953 och har titeln Suppleant . Tuvesson, Lars Olle som är född 1942 och har titeln Suppleant . . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall övervaka vården och utnyttjandet av vattensystemets resurser nu och i framtiden med hänsyn till kommunernas, industriernas, jordbrukets, naturvårdens och övriga intressen, att vara kontakt- och rådgivande organ angående vattensystemets kontroll, vård och utnyttjande, samt att initiera erfordeliga planerings- och åtgärdsinsatser för vattensystemet och att vid behov administrera sådan verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.