Team Trailerservice i Skåne AB

Skåne län

Information

Team Trailerservice i Skåne AB är ett företag som finns i Bjuv. I Team Trailerservice i Skåne AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmberg, Jan Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Ulf Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Mona-Bella som är född 1954 och har titeln Suppleant, Schüler, Eva Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Team Trailerservice i Skåne AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Team Trailerservice i Skåne AB på telefon 042-290020.

Bolaget skall bedriva verkstads- och reparationsservice för tunga fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Team Trailerservice i Skåne AB av bolagstypen Aktiebolag.

Team Trailerservice i Skåne AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Team Trailerservice i Skåne AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-10 och Team Trailerservice i Skåne AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Team Trailerservice i Skåne AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Team Trailerservice i Skåne AB har 556629-8583 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.