Station Nord Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Station Nord Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Station Nord Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Station Nord Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Station Nord Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Station Nord Aktiebolag ska trivas.

Station Nord Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och renovering av material inom byggnadsvård och heminredning, renovering och försäljning av eldstäder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Station Nord Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Station Nord Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Station Nord Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-83458.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Station Nord Aktiebolag är Gustavsson Rundblad, Anna Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundblad, Maria Helena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Station Nord Aktiebolag har 556637-1315 som sitt organisationsnummer.