Budfrakt Billesholm AB

Skåne län

Information

556641-3547 är organisationsnummer för verksamheten Budfrakt Billesholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Budfrakt Billesholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Budfrakt Billesholm AB finns i.

Budfrakt Billesholm AB har varit registrerat sedan 2003-03-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Budfrakt Billesholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

Budfrakt Billesholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Budfrakt Billesholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Budfrakt Billesholm AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3713300 eller genom brev på följande adress:
Bryggerig. 8, 267 39, Bjuv

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Budfrakt Billesholm AB och det är Jakobsson, Jan Åke Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosqvist, Eva Ulla Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,