RepFix i Helsingborg AB

Skåne län

Information

RepFix i Helsingborg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där RepFix i Helsingborg AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. RepFix i Helsingborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket RepFix i Helsingborg AB har haft sedan 2004-05-06. RepFix i Helsingborg AB har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RepFix i Helsingborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brännareg. 3, 267 40, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-123200.

Bjuv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RepFix i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat.

RepFix i Helsingborg AB har idag 556659-2480 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för RepFix i Helsingborg AB

Bolaget ska bedriva mobil bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

I RepFix i Helsingborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rasmussen, Peter Joakim som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Wowern, Lars Viktor som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulrika Ann-Marie Linnea som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .