SA Building Service AB

Skåne län

Information

556660-7353 är organisationsnummer för verksamheten SA Building Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SA Building Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som SA Building Service AB finns i.

SA Building Service AB har varit registrerat sedan 2004-04-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för SA Building Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

SA Building Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SA Building Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SA Building Service AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Truedstorp Norra 19, 260 51, Ekeby

Bolaget ska bedriva bygg- och entreprenadverksamhet, handel med fastigheter samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SA Building Service AB och det är Bavnhöj Pedersen, Karsten som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bavnhöj, Nick som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,