Värmeboxen AB

Skåne län

Information

Värmeboxen AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Värmeboxen AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Värmeboxen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Värmeboxen AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Värmeboxen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedenv. 18, 267 90, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-7030633.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Värmeboxen AB Privat, ej börsnoterat.

Värmeboxen AB har idag 556663-0074 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Värmeboxen AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, tillverkning och försäljning av kaminer och hästboxar, grävningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Värmeboxen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borg, Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .