Light of Sweden AB

Skåne län

Information

556671-7368 är organisationsnummer för bolaget Light of Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Light of Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Light of Sweden AB finns i.

Light of Sweden AB har varit registrerat sedan 2004-12-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Light of Sweden AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Light of Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Light of Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Willy Peter

Vill ni komma i kontakt med Light of Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 042-151585 eller genom brev på följande adress:
Fällebergav. 112, 260 50, Billesholm

Bolaget ska bedriva import, inköp och försäljning av gårds- relaterade produkter så som äpplen, keramik, honung, vin, antikhandel, viltkött, stearinljus, blommor, växter och grönsaker. Driva gårdsbutik, restaurang, konferans, bed and breakfast och upplevelser så som rundvandring i vin- och äppelodling, utomhus- aktiviteter på gårdsområdet, teambuilding.

Det finns olika personer som har en koppling med Light of Sweden AB och det är Svensson, Willy Peter som är född 1966 och har titeln VD, Svensson, Willy Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kerstin Ida Margareta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Villy Sune Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kilefors, Christer Jan-Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor