Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Aktiebolag som heter Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB. Det finns flera företag som liknar Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-03-10 så har Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB varit registrerat och sedan 2005-08-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Wrams Gunnarstorpsv. 4, 260 50, Billesholm. Vi ni istället prata med Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB så kan ni göra det på 042-81550.

Bolaget skall bedriva försäljning av trä och byggmaterial samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Kjell-Rune som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansen, Connie Charlotte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Jan Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Vrams Gunnarstorps Trä & Bygghandel AB har 556677-6950 som sitt organisationsnummer.