Bjuvs Tandvårdsteam AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bjuvs Tandvårdsteam AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bjuv så är Bjuvs Tandvårdsteam AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 2005-05-16 så skapades Bjuvs Tandvårdsteam AB och verksamheten är har F-skattsedel Bjuvs Tandvårdsteam AB har haft det sedan 2005-08-18.

556680-6351 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bjuv.

Just nu är Bjuvs Tandvårdsteam AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bjuvs Tandvårdsteam AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bjuvs Tandvårdsteam AB är Bjurling, Rasmus Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurling, Liselott Sandra som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Starck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .