Ian Quebral International AB

Skåne län

Information

Ian Quebral International AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Ian Quebral International AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ian Quebral International AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ian Quebral International AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ian Quebral International AB så kan ni göra det genom att skicka er post till FLORETTGATAN 12, 254 67, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0733-338896.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ian Quebral International AB Privat, ej börsnoterat.

Ian Quebral International AB har idag 556686-0945 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ian Quebral International AB

Bolaget skall bedriva konsultations- och återförsäljningsverksamhet inom IT och telekommunikation, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Ian Quebral International AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dela Cruz Quebral, Ian Vernon som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Engels, Karijn Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln Revisor, Kjellgren, Anna Linda som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .