Ekeby GG AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Ekeby GG AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekeby GG AB är ett av dem. Statusen för Ekeby GG AB är att Bolaget är aktivt.

Ekeby GG AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekeby GG AB ska trivas.

Ekeby GG AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekeby GG AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Ekeby GG AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Ekeby GG AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-77468.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ekeby GG AB är Saltarski, Jan Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Linderholm, Monica Margaretha som är född 1965 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .

Ekeby GG AB har 556687-1728 som sitt organisationsnummer.