Bjurling & Lander AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Bjurling & Lander AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bjurling & Lander AB är ett av dem. Statusen för Bjurling & Lander AB är att Bolaget är aktivt.

Bjurling & Lander AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Bjurling & Lander AB ska trivas.

Bjurling & Lander AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter, friskvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjurling & Lander AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är Bjurling & Lander AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Bjurling & Lander AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-74210.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bjurling & Lander AB är Bjurling, Rasmus Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurling, Liselott Sandra som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Starck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bjurling & Lander AB har 556690-1996 som sitt organisationsnummer.