Charkprodukter i Billesholm AB

Skåne län

Information

556700-5177 är organisationsnummer för verksamheten Charkprodukter i Billesholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charkprodukter i Billesholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Charkprodukter i Billesholm AB finns i.

Charkprodukter i Billesholm AB har varit registrerat sedan 2006-03-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Charkprodukter i Billesholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Charkprodukter i Billesholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Charkprodukter i Billesholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Stig Olof Emanuel Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Charkprodukter i Billesholm AB så kan ni göra det på telefon genom 042-72400 eller genom brev på följande adress:
Böketoftav. 75, 260 50, Billesholm

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av chark- och andra livsmedelsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Charkprodukter i Billesholm AB och det är Karlsson, Stig Olof Emanuel som är född 1955 och har titeln VD, Sundell, Nils Gustav Lennart som är född 1948 och har titeln Extern vice VD, Karlsson, Stig Olof Emanuel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Göran Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigfridsson, Hans Yngve som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorNilsson, Mona Christina som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,