Gräv & Transport Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Gräv & Transport Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gräv & Transport Skåne AB är ett av dem. Statusen för Gräv & Transport Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Gräv & Transport Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gräv & Transport Skåne AB ska trivas.

Gräv & Transport Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gräv & Transport Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09.

Idag är Gräv & Transport Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Gräv & Transport Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-83500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gräv & Transport Skåne AB är Jakobsson, Jan Åke Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosqvist, Eva Ulla Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Gräv & Transport Skåne AB har 556709-7851 som sitt organisationsnummer.