Helsingborgs Truck och Trailerservice AB

Skåne län

Information

Helsingborgs Truck och Trailerservice AB är ett bolag som finns i Bjuv. I Helsingborgs Truck och Trailerservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Janet Britt-Liz som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Charlotte Maria Louise som är född 1988 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Helsingborgs Truck och Trailerservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Helsingborgs Truck och Trailerservice AB på telefon 070-5572100.

Bolaget ska bedriva åkeri och lastbilsverkstad, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Helsingborgs Truck och Trailerservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Helsingborgs Truck och Trailerservice AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Helsingborgs Truck och Trailerservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-08 och Helsingborgs Truck och Trailerservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Helsingborgs Truck och Trailerservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Helsingborgs Truck och Trailerservice AB har 556710-4343 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.