OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag

Skåne län

Information

OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag är ett av många företag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-01.

OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-11. Men sedan 2007-03-01 så har OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gråg. 4, 260 51, Ekeby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Bjuv arbetar för att företag som OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva projektering och design av fiberoptiska bredbandsnät för data och tv, försäljning och installation av ändutrustningar i fibernäten, i huvudsak för överföring av analog och digitaltv samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Bo Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monica Liselotte som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för OptoFiberTeknik i Ekeby Aktiebolag är 556720-0240.