Rindesparr Projektteknik AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra tjänster inom byggnadskonstruktioner, beräkningar, cadprojektering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rindesparr Projektteknik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bjuv så är Rindesparr Projektteknik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 2007-03-01 så skapades Rindesparr Projektteknik AB och verksamheten är har F-skattsedel Rindesparr Projektteknik AB har haft det sedan 2007-05-10.

Rindesparr Projektteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

556724-8553 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bjuv.

Just nu är Rindesparr Projektteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rindesparr Projektteknik AB så går det att nå dem via telefon på 042-73569 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rindesparr Projektteknik AB är Rindesparr, Ulf Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rindesparr, Åsa Kristin Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor, .