Kingo Taxi AB

Skåne län

Information

556726-5300 är organisationsnummer för verksamheten Kingo Taxi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kingo Taxi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Kingo Taxi AB finns i.

Kingo Taxi AB har varit registrerat sedan 2007-03-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kingo Taxi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Kingo Taxi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kingo Taxi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kingo Taxi AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-71825 eller genom brev på följande adress:
Hallandsv. 48, 269 96, Båstad

Bolaget ska bedriva taxirörelse med personbefordran och budkörning, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kingo Taxi AB och det är Gustafsson, Kenneth Bo som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vallberg, Per Sture som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, von Knorring, Jan Olov Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Janne Olof som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,