Björn Hallengrens Transport AB

Skåne län

Information

556726-5649 är organisationsnummer för företaget Björn Hallengrens Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Hallengrens Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Björn Hallengrens Transport AB finns i.

Björn Hallengrens Transport AB har varit registrerat sedan 2007-03-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Hallengrens Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Björn Hallengrens Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björn Hallengrens Transport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Björn Hallengrens Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5251817 eller genom brev på följande adress:
V. Fredsg. 3, 267 40, Bjuv

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Hallengrens Transport AB och det är Hallengren, Sigrid Elisabeth Gunhild som är född 1965 och har titeln VD, Hallengren, Sigrid Elisabeth Gunhild som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallengren, Björn Ingemar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bergman, Stig Inge Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,