Matöppet i Billesholm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Matöppet i Billesholm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Matöppet i Billesholm AB är ett av dem. Statusen för Matöppet i Billesholm AB är att Bolaget är aktivt.

Matöppet i Billesholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Matöppet i Billesholm AB ska trivas.

Matöppet i Billesholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva detaljhandel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matöppet i Billesholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13.

Idag är Matöppet i Billesholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Matöppet i Billesholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7195624.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Matöppet i Billesholm AB är Ivarsson, Ernst Henric som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Bodil Annica som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Matöppet i Billesholm AB har 556728-6603 som sitt organisationsnummer.