Sjölund Svetsteknik AB

Skåne län

Information

Sjölund Svetsteknik AB är ett bolag som finns i Bjuv. I Sjölund Svetsteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjölund, Bernt Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Annette Christine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sjölund Svetsteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjölund Svetsteknik AB på telefon 042-82004.

Bolaget ska bedriva handel med metaller, metallegoarbeten, borrning, svarvning och svetsning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sjölund Svetsteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sjölund Svetsteknik AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sjölund Svetsteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-07 och Sjölund Svetsteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjölund Svetsteknik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sjölund Svetsteknik AB har 556730-3507 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.