Magnum Munkar

Skåne län

Information

570925-XXXX är organisationsnummer för företaget Magnum Munkar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnum Munkar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Magnum Munkar finns i.

Magnum Munkar har varit registrerat sedan 1995-05-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnum Munkar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Magnum Munkar är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Magnum Munkar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnum Munkar så kan ni göra det på telefon genom 042-89469 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av munkringar, popcorn och kokt korv från kioskvagnen.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnum Munkar och det är Lundberg, Britt Susanne som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,