Mariannes Present och Pysselbod

Skåne län

Information

581031-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mariannes Present och Pysselbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mariannes Present och Pysselbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Mariannes Present och Pysselbod finns i.

Mariannes Present och Pysselbod har varit registrerat sedan 2001-03-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mariannes Present och Pysselbod så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mariannes Present och Pysselbod är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Mariannes Present och Pysselbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mariannes Present och Pysselbod så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av present och pysselprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mariannes Present och Pysselbod och det är Sjöstrand, Marianne Kerstin som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,